Informatii legate de sustinerea examenului de disertatie - Iunie 2018

Sesiunea de sustinere a examenului de disertatie se va desfasura in perioada 25.06.2018 - 29.06.2018.

In perioada 12 - 15 Iunie 2018 absolventii vor ridica de la Secretariat formularele necesare inscrierii la examen. Dupa completarea si semnarea acestora atat de catre absolvent cat si de catre coordonator, vor fi depuse tot la Secretariat in perioada 18 - 21 Iunie 2018 impreuna cu 2 fotografii color 3/4 si o copie dupa cartea de identitate.

Orele de ridicare/predare a fiselor de inscriere: 9 - 15

Lucrarile, in format electronic nesecurizat PDF sau Word, trebuie incarcate pe platforma studenti.pub.ro pana la data de 20.06.2018. Aveti mare grija la completarea datelor personale precum si a celor legate de lucrare in sine. Intrucat procedura de generare a cataloagelor si diplomelor este automata, orice eroare va atrage intocmirea eronata a documentelor respective, cu toate neplacerile care vor decurge de aici. Masteranzii isi asuma in totalitate informatiile pe care le furnizeaza !


In cazul in care, la examenul de disertatie, se prezinta si masteranzi care nu au cont pe platformele electronice studenti.pub.ro sau acs.curs.pub.ro acestia sunt rugati sa trimita de urgenta un email la una din adresele Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

ATENTIE: Toate lucrarile vor fi trecute prin procedura de verificare antiplagiat. Conform deciziei Consiliului Facultatii, lucrarile care nu trec testul antiplagiat sau nu au fost testate impotriva plagiatului NU vor putea fi sustinute in fata comisiei de evaluare.

Alte detalii legate de desfasurarea examenului de disertatie pot fi gasite pe pagina fiecarei comisii. 

Regulamentul privind examenele de finalizare a studiilor poate fi consultat aici.Choosing the best web hosting some times could be difficulty if you dont know what to look for. Read hosting reviews and if you may like we highly recommend using green hosting servers.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting